Sælg dit guld og tjen ekstra penge

Sælg dit guld og tjen ekstra penge

Vil du have flere penge nemt? 

Mange har guld liggende som de aldrig bruger og i virkeligheden ligger og samler støv. Det kan være forskellige arvegenstande eller bare gaver du har fået som du ikke er så glad for. Man kan stå i pengenød af flere forskellige grunde. Måske har du lige mistet dit arbejde, eller søger nyt. Måske har du fået en stor bøde. Eller det kan også være du bare gerne vil ud at rejse og leder efter at få et boost til din økonomi. Lige gyldigt hvad, kan disse to ting gå op med hinanden! Der er ingen grund til at dit guld bare skal ligge gemt væk i en skuffe. I stedet kan du vælge at sælge både dit guld og Sølv hos Nordisk Guld og være sikker på at få en god pris! Det er danskernes foretrukne guldhandler, som sikrer at du altid får en god aftale. 

Hvordan virker det?

Det er helt utroligt nemt. Du skal kun gøre to meget simple ting, og så kan du bare vente på at pengene kommer ind på din konto.

1. Lav en aftale. Du kan enten gøre det online elelr via telefon eller mail. Her kan du bare sende en besked og tage kontakt og så aftale et tidspunkt du kan dukke op i en af butikkerne. Her vil dit guld blive bedømt af en ekspert og dig og forhandleren vil også være sikker på at I finder en god pris samme. Det betyder at du allerede ved første møde vil finde ud af, hvor meget du kan få for dit guld. 

2. Aflever det. Du kan komme ned i en butik igen og aflevere guldet for så at vente på at det kommer ind på dit konto. Det er en nem og sikker møde at gøre det på. Men hvis du gerne vil hjem og overveje dine muligheder først, kan du også gøre det. Her kan du i stedet tage hjem og tænke lidt over det, og så når du er klar kan du bare sende en pakke med posten. Så er det heller ikke vigtigt om du bor tæt på eller langt væk, fordi det bare skal sende med en pakkepost i nærheden af dig. 

Så er det eneste der er tilbage at nyde at få ryddet ud i dine skuffer og vælge hvad du skal bruge alle dine nye penge fra dit guld på.