Find et godt og billigt online lån

Find et godt og billigt online lån

Hvis du har brug for at låne penge men ikke har tid eller overskud til at vente på at en traditionel bank gennemgår din låneansøgning kan du overveje et online lån. Det kan også være at du ikke har mulighed for at stille sikkerhed eller at du står i RKI.

En online bank stiller ikke krav om sikkerhed, en ansøgning er der svar på indenfor få minutter og nogle af bankerne er villige til at låne selvom man står i RKI. Her skal man dog være opmærksom på at kravene er helt anderledes end ellers. Du kan se lån her.

Brug sammenligningssiderne

Da markedet for online lån godt kan virke uoverskueligt og svært at gennemskue, er der kommet flere hjemmesider der hjælper med at danne et overblik. De beskriver de forskellige lån og hjælper dig med at finde 3 forskellige lån du kan ansøge.

Da det er nemt at søge og man har svar indenfor få minutter, er det værd at bruge tiden på at søge flere og efterfølgende sammenligne dem og finde det bedste tilbud.

Det er især ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være opmærksom på. Du skal som udgangspunkt ikke sige ja til et lån, hvor du ikke kan betale det ud før tid.

Det er gratis at benytte sig af siderne. 

Husk at lægge et budget

Da det kan have store konsekvenser ikke at kunne betale et lån tilbage, er det en god ide at sikre sig, at man har penge til at betale lånet tilbage. Start derfor med at få et overblik over din økonomi. Hvad har du af indtægter og hvad har du af udgifter. Læg efterfølgende et budget. Det er vigtigt at du er ærlig og ikke glemmer nogle udgifter. Det er ikke banken der skal se det. Det er til dig selv.

Husk at lave et budget der ikke er så stramt, at der ikke er rum til uforudsete udgifter og til en bytur med vennerne en gang i mellem. Det er meget få mennesker, der trives ved i mange måneder ikke at have penge til andet end udgifter. Så hvis du ikke har lidt ekstra penge gør du dig selv sårbar og kan på sigt have svært ved at betale.