Et kviklån kan virke så fristende

Et kviklån kan virke så fristende

Det kan så være fristende!!

At føle sig få centimeter fra en hurtig indtjening – som muliggør at man på nul komma fem kan købe lige præcis det, man gerne vil. Omend det er den forlængede weekendtur til Barcelona eller Paris, om det er den nye, smarte Iphone, en taske, et par sko eller til en god, våd tur i byen. Mulighederne – og ikke mindst fristelserne – er mange. Rigtig mange. Det kan derfor virke meget tillokkende og fristende at score jackpot på kontoen, uden reelt at løfte en finger og have fingene i sin magt på ingen tid. Det virker som den nemmeste, hurtigste og bedste løsning. MEN! Og der kommer ALTID et men, det ved vi alle sammen.

At tage et kviklån og dermed få hurtige penge på kontoen, er ikke uden risiko eller konsekvens. Tværtimod! Som låner tør du nemlig til regnskab for at tilbagebetale en væsentlig større sum penge, end dem du i tidernes morgen lånte. Det betyder også, at de 4000 kroner, som du ville bruge på en nye, smart telefon, pludselig løber op i 12.000 kroner – eller det der er endnu værre. Det betyder samtidig også, at den nye, smarte telefon pludselig er et meget dyrt køb, og at de nemme penge pludselig ikke er så nemme længere – blot hurtige. Som låner skal man have øje for, at det altså ikke er penge, man får – og at lånet på et tidspunkt skal refunderes igen. 

Visse mennesker ser sig sågar nødsaget til at tage endnu et lån får at dække tilbagebetalingen på det første. Som du kan nok høre, bliver dette nemt og hurtigt en ond spiral, der er svær at bryde ud af igen. 

Mit bedste råd:

Mit bedste råd er derfor, at du som låner sætter dig godt ind i de vilkår, du låner under. Hvad den nøjagtige rente er, hvor længe det vil tage dig – realistisk set- at betale lånet tilbage, hvilke konsekvenser det vil medføre, hvilke begrænsninger det vil eller kan have på din tilværelse. Bare for at nævne nogle. Man bør også rådføre sig hos sine nære – venner, veninder eller familiemedlemmer. Ofte får man et andet syn på sagen, hvis man søger råd og vejledning hos nogen, der ikke har part i sagen, som du selv har. 

Jeg vil i hvert fald på det kraftigste anbefale, at du søger alle de informationer, du overhovedet kan med et VIVUS lån – det kan spare dig for en masse i sidste ende! 

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*