3 gode grunde til at pantsætte dit guld til de bedste guldpriser

3 gode grunde til at pantsætte dit guld til de bedste guldpriser

Kender du også det økonomiske pres, der kan opstå, når du går igennem lavvandede tider på kontoen? Vil du gerne undgå at tage lån for at få fingrene i din drømme bil, din drømme ferie eller dit drømme hus? Så skal du læse med her! Du kan nemlig nemt og hurtigt få adgang til flere penge ved at pantsætte dit guld. Du vil få de bedste Guldpriser på markedet – nemt og uden besvær. Så er du klar på at høre mere om guldpriser, og hvordan du nemt kan tjene penge? Så læs med her!

  1.  Ved at pantsætte dit guld hos os får du nemt og hurtigt adgang til gode penge. Det gør du først og fremmest fordi vi matcher de guldpriser, som er på markedet, og det gør vi altid til din fordel. Du skal derfor ikke bekymre dig om selv at gå ud og lave research om guldpriserne – vi holder os altid opdateret på stigninger og fald i guldpriser. Det er samtidig også nemt for dig at få dine penge, da vi udbyder en dag-til-dag service, således at der kun går én dag fra du pantsætter dit guld til du får dine penge. 
  2.  Vi har en fleksibel tilgang til guldpriser, hvilket også betyder at vi ikke har en fastsat rate. Vores guldpriser følger de internaitonale rater for guldpriser, hvilket også giver dig fleksibilitet. Skulle du sidde inde med guld, som du gerne vil pantsætte, men du ikke finder prisen god, som vi kan tilbyde dig, så kan du vælge at vente nogle dage eller uger og vende tilbage. Fordi markedet ændrer sig hele tiden, og fordi vi har valgt denne fleksible tilgang, så har du altid muligheden for at vente og se om guldpriserne ændrer sig til det bedre – og slå til når du synes at du kan få den bedste pris for dit guld.
  3. Udover vores fleksibilitet i forhold til markedets guldpriser, så er vi også fleksible i forhold til hvilke former for guld vi giver dig en pris på. Så længe dit produkt er ægte guld, så ser vi bort fra form, størrelse og produkt. Med andre ord kan du pantsætte hvad end du har liggende af guld værdier. Så om du går i gemmerne efter din oldemors gamle broche eller om du bare er blevet træt af at gå med det samme guld armbånd om og om igen, så kan du pantsætte det i dag og få økonomisk glæde af det imorgen.